Carta al diari de Tarragona de Ramon Miró, president local de l'STAC: Taxis a l’estació del Camp

ave_tarragona3TARRAGONA.- Malauradament l’estació del Camp de Tarragona pertany al municipi de la Secuita, per un acord polític també hi donen servei els taxis de Perafort. A Tarragona el 60% dels trens que hi paraven ara ho fan a l’AVE. I l’any vinent també ho faran l’Euromed i el Talgo. Això ha provocat un excedent de taxis de Tarragona i una manca a l’estació de l’AVE. Des del sector entenem que el mateix tracte que se li va donar a Perafort s’hauria d’oferir a Tarragona, per tal d’equilibrar el servei de taxi i donar un bon servei.
Ramon Miró. President local de l’STAC a Tarragona

2 thoughts on “Carta al diari de Tarragona de Ramon Miró, president local de l'STAC: Taxis a l’estació del Camp

 • 27 de març de 2014 at 12:39
  Permalink

  Per què no es fa una àrea de prestacion conjunta com a Barcelona?

  No es pot demanar només allò que és rendible en altres àrees i no cedir res de la pròpia. Crec que ja hi ha alguna petició d’això, però els taxis de Tarragona i Reus només volen l’aliè a canvi de no cedir res.

  Una àrea de prestació conjunta és el just, perquè no és lògic que taxis de Reus i Tarragona recullin passatgers d’altres poblacions petites, mentre que el taxis de les petites no poden recollir de Tarragona i Reus.

  S’ha de ser justos i no tan egoistes

 • 27 de març de 2014 at 19:42
  Permalink

  Es donava el mateix tracte a Secuita i Pedrafor per poder encoxar a Tarragona ? Si es aixi perque no donar el mateix tracte, pero si no… Perque fer ara distincions ?.
  Al meu criteri, les estacions ferroviaries tindrien qu’ eser al mateix qu’els Ports i Aeroports, autoritzat a tots els taxis que disposin contracte am el client. Be ho fan las VTC i tothom ho acepta.

Comments are closed.