Balanç positiu de Fira Taxi 2015

Fira Taxi 2015Barcelona. IMET.- Al voltant de 3.800 persones van passar pel saló.

Els organitzadors de FIRA TAXI 2015 fan un balanç positiu de la recent edició celebrada el 28 i 29 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona. Van passar pel Saló al voltant de 3.800 taxistes i van exposar 37 marques, entre les quals destaquen dues internacionals procedents de França i Alemanya, així com la presència de les principals marques de vehicles autoritzats per a taxi a l’àrea metropolitana de Barcelona. També van ser molts visitats els estands de les principals associacions professionals del sector del taxi.

Fira Taxi va ser inaugurada i visitada per les principals autoritats que gestionen el servei a l’ÀMB i a la resta de Catalunya.

El saló va oferir algunes iniciatives interessants per al taxista com ara  la possibilitat de conduir un vehicle elèctric i comprovar les particularitats de la seva conducció.

Les jornades i temes presentats durant els dos dies de Fira van despertar l’interès dels taxistes. En aquest marc, l’IMET va presentar el primer curs d’anglès en línia ONLINE ENGLISH FOR TAXI DRIVERS i unes ponències sobre seguretat en el taxi i seguretat vial, amb molt bona acollida.

La propera edició de FIRA TAXI se celebrarà el 26 i 27 de novembre de 2016 en Madrid.