Alteració, en horari nocturn, de la parada d'encotxament de taxis a la Terminal T2B de l'aeroport

Motiu: obres d’adequació del paviment interior de la terminal, les quals es perllongaran des del dilluns 21 de novembre fins a finals de febrer de 2018

AENA comunica que, amb motiu de les obres d’adequació del paviment interior de la terminal T2, des del 21 de novembre i fins a finals de febrer  de 2018, la zona d’encotxament de taxis de la T2B en horari nocturn s’haurà de moure cap enrere de la ubicació actual.

L’operatiu que se seguirà és el següent:

  • Es farà un trasllat provisional de la parada de taxis des de la ubicació normal a la part de darrere de les portes giratòries dobles (veure plànol) per tal que, en casos d’arribada de vols nocturns, els passatgers vagin a cercar taxis sense creuar-se amb el moviment dels equips d’obra.
  • El servei d’ordenació de taxis situarà uns cons a les 00:30 hores en la parada principal per moure cap enrere la ubicació actual de la zona d’encotxament durant l’horari nocturn.
  • Amb l’inici del servei d’ordenació de taxis (a les 07:30 h) es procedirà a retirar els cons per deixar operativa la parada principal.

Operativa nocturna terminat T2B de l’aeroport de Barcelona