Un taxista entrega als Mossos un lladre que havia robat en una perruqueria

El jove, de 19 anys i amb 13 antecedents, havia rebentat un vidre i havia sostret la caixa registradora d’un establiment

BARCELONA. TOT BARCELONA. Edgar Sapiña Manchado.-  L’únic que ha fallat és el final del trajecte. Un lladre de 19 anys i amb 13 antecedents ha robat amb força aquest dilluns la caixa registradora d’una perruqueria del carrer d’Aragó de Barcelona. Els fets han passat a les 7 hores del matí del 10 de gener. Primer va rebentar la porta, de vidre, i després es va endur el botí -no ha transcendit quants diners va arreplegar-. El delinqüent va considerar que la millor forma de marxar del lloc on havia comès el saqueig era en taxi. No el va voler pagar. Fins i tot va demanar diners al treballador. La seva resposta? Deixar-lo al davant de la comissaria del districte de Ciutat Vella, on els Mossos d’Esquadra el van detenir.

Quan el lladre va ser conscient de la situació va arrencar a córrer; no volia acabar detingut. Per res del món es pensava que s’havia ficat a la gola del llop. De res li va servir l’esprint. Fins i tot havia decidit abandonar el seu bé més preuat a l’interior del vehicle: la caixa registradora de la perruqueria que acabava d’assaltar.

A hores d’ara es desconeix qui ha estat el taxista que ha entregat el lladre a la policia. Tampoc se sap si el delinqüent ja ha passat a disposició judicial. El que sí que han pogut confirmar els Mossos d’Esquadra és que el propietari de l’establiment ja ha denunciat els fets.

A través de les xarxes socials la policia ha informat dels fets. “Roba una caixa registradora d’un local a Barcelona i fuig en un taxi”, han explicat. “Quan es nega a pagar, el taxista atura el vehicle davant la comissaria de Ciutat Vella i ens avisa”, han afegit. “El lladre fuig, però el detenim i recuperem la caixa sostreta que havia deixat al taxi”, ha conclòs el cos de Mossos d’Esquadra a través de Twitter.