Les tarifes taxi de 2015 s'aplicaran a partir de les 24:00 h del 19 de desembre

Adehesiucopia_1_2015 Adehesiucopia_2_2015 09.12.14 AMB.-  A partir de les 24:00 h del divendres 19 de desembre es començaran a adaptar els taxímetres a les tarifes 2015 en els tallers autoritzats i de la forma habitual.

Com també ja és habitual tots els taxistes hauran de situar en els seus taxis l’adhesiu reglamentari amb les tarifes aprovades. Aquest any hi ha la novetat del preu fix de 39 euros (tot inclòs) que es podrà aplicar als trajectes que van des de l’aeroport al Moll Adossat i viceversa.
D’altra banda, també s’ha incorporat en la cara externa de l’adhesiu el preu aproximat de 29 euros (amb dues maletes incloses) del trajecte de l’aeroport al centre de Barcelona com a element informatiu i de promoció del servei.

 

Adhesiu_aeroportPer a aquells pocs taxistes que porten taxímetres que no soporten  la Tarifa 4, s’ha preparat un adhesiu especial que hauran de situar-lo al costat de l’adhesiu de tarifes reglamentari. Tant la Guàrdia Urbana com els inspectors de l’IMET demanaran l’obligatorietat de portar-lo.