TDEtaxi fa el transport escolar amb taxi a la comarca

Foto de la flota de TDEtaxi.

TORTOSA.- TDEtaxi va iniciar el passat 1 de febrer de 2024 el transport escolar amb taxi a la comarca del Baix Ebre. Tindrà un termini fins el Curs 2027-2028. Son 13 Rutes des de diferents orígens a les Comarques de Les Terres de l’Ebre amb destinació a col·legis de Tortosa.

Les capacitats dels taxis empleats van des de 5 places a 9 places i amb taxis adaptats PMR.

TDEtaxi també es fa càrrec de la contractació dels monitors/res que son necessaris en alguna de les rutes.

TDEtaxi és una empresa formada per 97 taxistes del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. Va ser creada l’any 2004, es tracta d’una empresa jove, però on cada membre compta amb un llarg recorregut professional dedicat a oferir el millor servei. Parteix d’una molt bona organització interna que durant la seva trajectòria els ha permès adaptar-se i coordinar tots els serveis de forma territorial, ràpidament.

En aquests moments els companys volen fer un pas mes cap a la modernització del sector. Tot parteix del nou mercat que venen treballant de fa temps en l’àmbit dels serveis més urbans. Fins ara els companys ho gestionaven des de l’empresa amb mètodes poc àgils, ara el que volen aconseguir es que tots els socis es donin d’alta en un sistema de gestió de flotes, que mitjançant la geolocalització adjudiqui els serveis als vehicles lliures mes propers al client, posant sempre al centre de l’equació al usuari i proporcionant una experiència satisfactòria en l’àmbit de la mobilitat.