Taxistes de Terrassa es rapan el cap i fan una donació a San Joan de Déu contra el cáncer infantil

* Terrassa bat un récord Guinness de persones rapant-se al zero alhora
* Nova campanya per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil

TERRASSA. Taxistes de Terrassa han participat en la campanya que s’ha realitzat en la ciutat per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. Els taxistes han recaptar algo més de 1.000 euros.

Terrassa bat un rècord Guinness amb desenes i desenes de persones rapant-se el cap al zero al mateix temps, al recinte firal. És una fita relacionada amb la Policia Municipal, que ha impulsat una nova campanya per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil, “Dale Candela”, i té per objectiu donar visibilitat a aquesta malaltia minoritària (afecta un infant per cada 200 adults), i motivar l’adquisició de Polseres Candela, per destinar els beneficis a la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Per aconseguir el màxim de donatius, s’han unit al projecte 400 estilistes de tot Catalunya. No tots han pogit rapar, però gairebé. Ha costat trobar prou gent, però de mica en mica s’han anat sumant voluntaris i alguns col·laboradors se n’han anat fins al carrer per a buscar persones disposades a ajudar. Entre els rapats, l’alcalde Alfredo Vega i el portaveu del Pdecat Miquel Sàmper -tot i que ells només han patit petits retocs- i els regidors Javier García i Adrián Sánchez  que del PSC i Alejandro Rodríguez del PP han marxat sense un pèl al cap. A més, de menbres de la policia municipal de Terrassa i d’altres poblacions, bombers, taxistes, gent de Creu Roja…

Aquesta campanya es basa en dues grans accions. La primera és la celebració d’un esdeveniment, amb el lema “Posa’t al seu cap” amb el qual es vol sensibilitzar la ciutadania sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i en tractament, com és la pèrdua del cabell per l’acció de la quimio o la radioteràpia. És la que se s’ha fet avui a la ciutat.

Al llarg de l’esdeveniment les persones que ho han desitjat han donat cabelleres i han fet donatius a l’associació Mechones Solidarios. També hi ha hagut tallers amb l’associació Polseres Candela, fotomatón, tapes de Pernil solidàries amb 15 talladors professionals, xocolatada, i la presència de Súper Herois com l’increïble Hulk, Thor, Wonder Woman, Ironman, Spiderman i Batman, els Increïbles, la 501 st Legió – Spanish Garrison, batukada i exibicions de ball de l’escola Balls Vallés, entre d’altres.