Comença la segona fase d’urbanització dels entorns del nou mercat del Born

Barcelona | Font: Aj. de Barcelona.- · Els treballs afecten el tram del carrer comerç entre els carrers Fusina i Ribera i la plaça Comercial, que passarà a convertir-se en un espai de vianants

L’Ajuntament de Barcelona comença el proper dia 3 d’abril les obres de la segona fase d’urbanització dels entorns del nou mercat del Born. Aquesta fase preveu realitzar els treballs d’urbanització de la plaça Comercial i del tram del carrer de Comerç situat just davant de l’accés principal del mercat del Born. Les obres provocaran algunes afectacions al trànsit de vehicles.
La segona fase de les obres d’urbanització de l’entorn del nou mercat del Born es desenvoluparan en dos torns. En el primer torn, es treballarà en el costat Besòs del carrer del Comerç, en el tram comprès entre els carrers Fusina i Ribera, i a la meitat del costat mar de la Plaça Comercial.
Les afectacions al trànsit es concreten en la interrupció al trànsit de vehicles que es produirà a la zona d’obres i que s’allargarà fins al 30 d’abril. Fruit d’aquest tall, que impedirà l’accés dels vehicles a la plaça Comercial, el recorregut que hauran de fer obligarà a accedir al passeig del Born des del carrer del Comerç, tombant per Princesa i després pel carrer del Rec. Per aquest motiu, el carrer del Rec canviarà temporalment de sentit de circulació en el tram entre Princesa i passeig del Born. Per sortir del passeig del Born cap a Comerç caldrà tombar pel carrer Antic de Sant Joan i per un petit tram de Ribera fins a Comerç.

· Les obres provoquen diverses afectacions en el trànsit de la zona a partir del 3 d’abril