Ricard Font i Hereu, director General de Transport i Mobilitat

Ricard FontBARCELONA.- Ricard Font, nascut a la Seu d’Urgell l’any 1971, és llicenciat en Ciències Jurídiques per la Universitat de Girona (1997); màster en Gestió i Administració de Societats i Cooperatives per la Fundació de la Universitat de Girona (1999) i enDret del Territori, Urbanisme i Medi Ambient, realitzat a l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra (2004); postgrau en Direcció Urbanística, Universitat Autònoma de Barcelona (2001) i en Dret Urbanístic, Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra (2002).
Ha treballat a l’Administració de la Generalitat com a cap del Gabinet del Conseller de Política Territorial d’Obres Públiques a la demarcació de Girona (1998-1999) i cap del Gabinet del Conseller a Girona i cap de Relacions Institucionals de Política Territorial i Obres Públiques 1999-2001. Dins del mateix àmbit, ha estat membre de la Comissió d’Urbanisme de Girona.
D’altra banda, ha estat assessor del Grup CiU al Parlament de Catalunya en temes de política territorial, infraestructures, transport, urbanisme, habitatge i medi ambient i cap de gabinet del secretari general adjunt de CDC i CiU.