Ricard Font i Hereu, director General de Transport i Mobilitat

Ricard FontBARCELONA.- Ricard Font, nascut a la Seu d’Urgell l’any 1971, és llicenciat en Ciències Jurídiques per la Universitat de Girona (1997); màster en Gestió i Administració de Societats i Cooperatives per la Fundació de la Universitat de Girona (1999) i enDret del Territori, Urbanisme i Medi Ambient, realitzat a l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra (2004); postgrau en Direcció Urbanística, Universitat Autònoma de Barcelona (2001) i en Dret Urbanístic, Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra (2002).
Ha treballat a l’Administració de la Generalitat com a cap del Gabinet del Conseller de Política Territorial d’Obres Públiques a la demarcació de Girona (1998-1999) i cap del Gabinet del Conseller a Girona i cap de Relacions Institucionals de Política Territorial i Obres Públiques 1999-2001. Dins del mateix àmbit, ha estat membre de la Comissió d’Urbanisme de Girona.
D’altra banda, ha estat assessor del Grup CiU al Parlament de Catalunya en temes de política territorial, infraestructures, transport, urbanisme, habitatge i medi ambient i cap de gabinet del secretari general adjunt de CDC i CiU.

One thought on “Ricard Font i Hereu, director General de Transport i Mobilitat

  • 17 de febrer de 2013 at 23:29
    Permalink

    No crec que sigui just els comentaris anterios.
    Ets una gran persona i estas ajudant a molta gent, ja saps que el nostre barri , Can colet confia amb tu i esperem poder sol.locionar el greu problema que pateixen els veïns del barri el més aviat possible. Gràcies per tot

Comments are closed.