Reunió Departament de Transports de la Generalitat de Catalunya 20.12.2021

STAC.- En el dia d’ahir companys del Sindicat han assistit a la 25a Comissió Territorial del Taxi de Barcelona. A estat una reunió telemàtica, per part de l’administració de la Generalitat hi eren presents, el Subdirector de Transports de la Generalitat en Josep Maria Fortuny, el Secretari de la Comissió Territorial Jordi Mallol i la Cap de Serveis Territorials Lara Medina. Per part de l’AMB  ha assistit Pilar Molina.

El primer punt a tractar com és costum, ha estat l’ampliació de places en taxis de poblacions fora de l’AMB. Després s’ha explicat la sol·licitud de dues noves llicències, una a Abrera i l’altra a Sant Martí de Tous, les dues adaptades per a persones de mobilitat reduïda. S’ha informat de l’ampliació del Conveni de coordinació intermunicipal del Vallès Central amb la incorporació dels municipis de Sant Llorenç de Savall, Llinars del Vallès, Figaró-Montmany i Cardedeu, així com la sol·licitud de Montornès d’incorporar-se al mateix conveni.

S’ha explicat que un grup de taxistes del Garraf, s’ha adreçat al Departament, sol·licitant la creació d’un conveni per als municipis de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Olivella i Cubelles.

Se’ns ha informat també que aquest és un any de visat de VT, i que tots els companys i companyes amb permís de carretera l’hauran de visar.

Des del Sindicat anirem informant puntualment dels tempos als nostres afiliats.

Per últim hem demanat al Departament que aprofitant que les VTC, també visen aquest any es revisi el protocol, per tal que es modifiqui la fitxa tècnica dels vehicles adscrits i d’aquesta manera es faci complir la inspecció tècnica tal com cal.