Quatre turistes apallissen un taxista a Barcelona i escapen amb Uber a Reus: detinguts abans d’agafar l’avió

taxi barcelona
Taxis en una parada

BARCELONA. EL CASO. ORSOLYA GAZDAGI / GUILLEM RS.- Aquest dilluns al matí, quatre joves irlandesos han apallissat el conductor d’un taxi a Barcelona i han fugit cap a Reus on pretenien agafar un vol de tornada al seu país, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Els nois eren a la ciutat comtal fent turisme, i havien comprat els bitllets per un avió amb sortida des de l’aeroport de la capital del Baix Camp, que té connexions directes amb les principals ciutats del Regne Unit i d’Irlanda. En un principi havien demanat un taxi convencional perquè els traslladés fins allí, però, en l’últim moment, han canviat d’opinió i han sol·licitat els serveis d’un VTC (Vehicle de Turisme amb Conductor) i aquesta decisió ha desencadenat l’agressió

I és que el conductor del taxi, quan ha arribat a l’adreça facilitada pels joves, al voltant de les set, s’ha trobat els turistes ficant les maletes en un Uber. Sentint-se estafat, la víctima s’ha apropat al cotxe per demanar explicacions als nois, ja que considerava que li corresponia a ell fer aquest trajecte, havent-li-ho sol·licitat a ell primer. Parlant amb ells no arribaven a cap acord, i els nois han acabat agredint-lo amb cops de puny fins a trencar-li el genoll, més concretament, el menisc.

Els Mossos ja els esperaven a Reus 

Els irlandesos, doncs, han abandonat el lloc amb l’Uber. Però el taxista s’havia quedat amb la matrícula del VTC i ha acudit a un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona i li ha explicat el que acabava de passar. Des de la GUB han traslladat els fets als Mossos d’Esquadra, els qui, sabent el número de placa del cotxe en què havien fugit els turistes, així com la seva destinació, han muntat una patrulla prop de l’aeroport de Reus, i han esperat.

No ha hagut de passar molt de temps i els agents han vist l’Uber en qüestió apropant-se per la carretera. Els han aturat i els han fet baixar del vehicle per identificar-los. En comprovar que eren els quatre irlandesos que una hora abans havien apallissat el conductor d’un taxi a Barcelona, els han detingut abans que poguessin agafar el vol al seu país.