Presentació del Conveni signat entre SIT10 i l’IMET què permetrà als taxistes de BCN l’accés gratuït el primer mes al nou Servei d'Informació per el Taxi en mobilitat

BARCELONA. SIT10.es.- El proper dimarts dia 15 d’octubre, l’empresa SiT10 SL i l’Institut Metropolità del Taxi signaran un Conveni que permetrà oferir l’aplicació SiT10 de forma gratuïta el primer mes a tots els taxistes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que ho desitgin.
Es tracta d’un servei innovador basat en les noves tecnologies de la comunicació en mobilitat (App) que, en el context de les “Smart Cities” o ciutats intel·ligents, pretén facilitar al col·lectiu de taxis de l’àrea metropolitana informació actualitzada, en temps real, sobre la demanda, el que redundarà en una millor atenció als usuaris, una reducció dràstica del problema de falta de taxis a les sortides dels esdeveniments i una clara disminució dels nivells de CO2 emès pels taxis sense destí.

Hi assistiran els següents representants de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Àrea Metropolitana: el Regidor de Mobilitat, Eduard Freixedes; el Gerent de l’Institut Metropolità del Taxi, Eduard Ràmia; el Director d’ Intervenció, Innovació i Qualitat Mediambiental, Enric Aulí, i el Director d’Estratègia TIC i Smart Cities, Josep Ramon Ferrer i Escoda. Per part de l’empresa SiT10 SL, el socis fundadors Josep Holgado i Jordi Domènech.
Està previst que, a més de les intervencions dels càrrecs presents,  es durà a terme la presentació “SiT10 per un Taxi mes eficient i sostenible a Barcelona” i preguntes de mitjans.

La convocatòria tindrà lloc a la seu de Barcelona Activa, Llacuna 162-164 (sala Auditori) a les 12h.