Pel diàleg

STAC.- El Sindicat del Taxi de Catalunya es va posicionar, durant una executiva celebrada el juny de 2013, a favor del dret a decidir del poble de Catalunya.

El STAC és una organització que ha mantingut sempre el seu compromís amb la democràcia i la llibertat i la seva absoluta defensa. Inclòs, des d’abans d’instaurar-se l’actual sistema democràtic.

Dins de la organitzció hi ha diferents opinions i punts de vista envers la situació però el respecte a la diversitat és fonamental.

Estem a favor de les institucions catalanes i demanem a les diferents administracions que utilitzin el diàleg per a resoldre l’actual conflicte i garantir als ciutadans de Catalunya els seus drets.

Ens trobem davant d’una situació indesitgable, un xoc de trens amb conseqüències imprevisibles.

(Version en castellano)

El Sindicat del Taxi de Catalunya votó en una ejecutiva que se celebró en junio del 2013, posicionándose  a favor del derecho a decidir del Pueblo de Catalunya.

El STAC ha sido una organización que ha mantenido siempre su compromiso con la democracia y la libertad y su absoluta defensa. Incluso desde antes de instaurarse el actual sistema democrático.

En esta organización hay diferentes opiniones y diferentes puntos de vista de la situación pero ante todo el respeto a la diversidad es fundamental.

Estamos en defensa de nuestras instituciones catalanas e instamos a las diferentes administraciones a iniciar de manera urgente el diálogo a efectos a resolver el conflicto actual y garantizar todos los derechos de los ciudadanos de Catalunya.

Estamos en una situación indeseable de choque de trenes de consecuencias imprevisibles