Nou horari del taxi de Mataró pels festius nadalencs

L’Ajuntament ha aprovat el calendari dels pròxims dies, tant de Nadal com del Cap d’Any. Encara que la situació ha canviat, el sector manté la seva proposta ara refrendada per l’autoritat municipal

Una de les parades de la ciutat

MATARÓ.- Malgrat l’incertesa del moment que estem vivint, l’Stac de Mataró va demanar al mes de novembre, a mobilitat, d’eliminar els torns de treball del cap de setmana, durant les festes de Nadal; prèvia consulta als afiliats. Aquests van votar per unanimitat: deixar lliure aquests dos caps de setmana, i vam entrar per registre la demanda que ha estat atesa positivament.

Encara que les últimes notícies de noves restriccions ens afecten molt negativament, mantenim treballar sense torns aquests dos caps de setmana, per que sempre hem tingut problemes per poder cobrir la demanda de taxi treballant totes les llicències.

La resolució aprovada per l’Ajuntament és la següent: “Autoritzar que des de les 8 hores del dissabte 25 de desembre de 2021 fins a les 6 hores del dilluns 27 de desembre de 2021, i des de les 8 hores de dissabte 1 de gener de 2022 fins a les 6 hores del dilluns 3 de gener de 2022, totes les llicències d’autotaxi puguin estar operatives”.