L’STAC torna a denunciar l’incompliment per part dels VTC en la normativa de les ITV

 

L’STAC torna a denunciar l’incompliment per part dels propietaris de les autoritzacions de VTC de no tenir la documentació del vehicle en regla, tal com va marcar al seu dia el grup de treball de la conferència sectorial d’indústria i PIME, que els equiparava amb els taxis a l’hora de fer les revisions. Des del Sindicat es reclama que és ara, amb la renovació dels visats, el moment perquè presentin els documents, tal com marca la normativa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STAC.- Ens posem en contacte amb vostès per demanar-los un cop més que posin fil a l’agulla en el tema de la ITV dels vehicles de lloguer amb conductor, després de reunir-nos amb els diferents actors implicats en aquest assumpte, la nostra opinió és que són vostès els qui aprofitant el visat de les VTC exigeixin als propietaris d’aquestes autoritzacions que canviïn el codi d’identificació a la fitxa tècnica, és a dir, sol•licitar que tal com marca la normativa al permís de circulació i consti el seu ús, i a la fitxa d’inspecció tècnica del vehicle la classificació 1041 tal com fan altres administracions com la valenciana a l’hora de visar les autoritzacions de la seva comunitat. (Adjuntem captura de pantalla)

 

 

 

 

De fet, segons la seva pàgina web si algun dels vehicles és de lloguer, la destinació d’aquest al permís de circulació ha de figurar com a ‘Públic-Arrendament sense conductor’.

 

 

 

 

 

Això, és un sense sentit, ja que incompleix clarament la finalitat d’aquest document oficial en el seu apartat D.4 “servei a què es destina” i fa que deixi sense efecte pràctic el que deia el grup de treball de la conferència sectorial d’indústria i PIME en data 14.02.2019. (adjuntem captura de pantalla).

 

 

 

 

Preguem que, donin solució a aquest fet com més aviat millor, ja que considerem estan vostès incomplint la legislació vigent segons les proves que els hi fem arribar, aquest és un fet gravíssim que considerem ens causa un greuge comparatiu amb un sector que en la pràctica està fent la mateixa feina que nosaltres.

Download (PDF, 974KB)