L’STAC es reuneix amb el diputat David Saldoni de Junts

STAC.- El passat dijous membres del Sindicat del Taxi de Catalunya vàrem mantenir una trobada amb el diputat del parlament de Catalunya David Saldoni, recordem que en Saldoni va ser durant un temps director general de transports de la Generalitat de Catalunya.
Entre els temes tractats cal destacar la futura llei del taxi de Catalunya, la situació de les VTC, el funcionament de la PICMI entre d’altres, li vàrem transmetre la nostra preocupació en relació amb la nova llei que ha de regular les plataformes, per la part que toca al sector del taxi.
També vàrem insistir en la necessitat de mantenir el transport sanitari en les zones que es realitza, i en la necessitat d’ampliar aquest tipus de feina a la resta de professionals.
Un altre dels temes importants que ja anem tractant des de la seva etapa com a director és la necessitat d’incloure el servei de taxi en les línies de bus deficitàries, això faria que companys i companyes s’asseguressin uns serveis diaris, i reduiria de forma important el costo del servei.
Tots els temes tractats són coneguts per part del diputat i entesos de forma pragmàtica.