L’STAC de Vic es reuneix amb la Guàrdia Urbana

La reunió va tractar sobre el servei nocturn, l’ocupació de les parades per part dels cotxes particulars i en concret la del Carme. La Guàrdia Urbana ha informat de la posada en marxa d’un vehicle que sancionarà via fotogràfica aquestes males praxis

Companys a la reunió amb la Guàrdia Urbana

STAC.- Ahir al matí el company Antoni Servos, es va reunir junt amb el company de la Unió Intercomarcal de Vic, Jose Ma Enciso i el president de la radioemissora de Vic, Miguel Pons amb els responsables de seguretat de la Guàrdia Urbana del municipi. Per part de la Guàrdia Urbana hi eren presents el cap de la policia, Antonio Jurjo i el sergent de la guàrdia urbana, Goyo Carrillo.

Es va tractar d’una trobada dins del marc dels serveis que el col·lectiu de taxistes de Vic realitzen en horari nocturn a la capital d’Osona.
Des de fa un temps i per tal de garantir la seguretat dels companys en horari nocturn, els serveis se sol·liciten mitjançant la intermediació de la guàrdia urbana, d’aquesta manera els companys i companyes se senten més segurs davant de situacions que poden ser complicades i perilloses.

En la trobada s’ha tractat el resultat i incidències d’aquesta forma de petició de serveis, entenent que es continuarà així per seguir en la línia de suport als companys. A més s’ha parlat de les incidències més comunes, tals com l’ocupació de parades per part de vehicles particulars i els problemes a la parada del Carme, on sembla que repetidament s’hi troben elements de material d’un negoci proper.

Per solucionar el tema de l’ocupació de les parades de taxi, se’ns ha informat que ben aviat es procedirà a la posada en marxa d’un vehicle que sancionarà via fotogràfica aquestes males praxis. Respecte a la parada del Carme, se’ns a dit que es posaran en contacte amb els responsables de l’establiment per tal de solucionar aquest tema, amb el benentès que tot és fruit d’un vici adquirit durant la pandèmia en el sentit que en aquell moment no es feia l’ús d’aquesta parada com ara i es tenia màniga ampla per tal d’evitar aglomeracions i donar sortida a les normes sanitàries que patien altres negocis.