L’associació dels Taxistes del Pirineu eximeix de la quota els seus socis per la pandèmia

Kiko Latorre, president de l’Associació Taxistes del Pirineu

STAC.- L’associació de Taxistes del Pirineu acordar recentment, en una reunió de la Junta celebrada de forma telemàtica, eximir els socis de pagar la quota anual, després d’un any en què la Covid ha reduït els ingressos del sector.

L’entitat, que reuneix els titulars de 160 llicències de taxis a les comarques de muntanya, cobra anualment una quota de 70 euros per cada una d’aquestes autoritzacions.

També, en la mateixa reunió es va informar del canvi d’organització de lSTAC a escala Estatal, que ha passat a formar part d’ANTAXI, després d’alguns anys en què FEDETAXI no complia les expectatives del sindicat.

Així mateix es va informar de la renovació de les targetes de transport que caducaven aquest 2021 i que ha quedat prorrogat un any més, fins al 2022, en atenció a la situació provocada per la pandèmia per la Covid. En aquest sentit des de l’Associació l’any vinent tramitaran les renovacions per tots els que ho desitgin.

A la reunió van assistir-hi delegats i membres de Junta de les diferents comarques. L’Alta Ribagorça, L’Alt Urgell, la Vall d’Aran, la Cerdanya, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, la Vall de Boí i la Noguera.