La Taula del Turisme demana la connexió de l'AVE amb els aeroports de Barajas i El Prat

MADRID/BARCELONA. EUROPA PRESS.- La Taula del Turisme ha sol·licitat a la secretària general de Transport, Carmen Librero, la intermodalitat en els aeroports de Madrid-Barajas i Barcelona-El Prat perquè els dos principals aeroports de la xarxa estiguin connectats per AVE, mitjana i llarga distància per accedir sense canviar de tren als terminals dels aeroports des de l’origen del viatge.
El president de la Taula del Turisme, Abel Matutes, va traslladar a Librero l’esmentada necessitat en una trobada amb la secretària general de Transport, en què també es van abordar altres assumptes que influeixen el sector com les taxes aeroportuàries i les portuàries.
També es va analitzar la concessió de noves autoritzacions de transport VTC d’arrendament de vehicles amb conductor i la separació d’aquest sector del marc normatiu dels taxis, ha informat la Taula.
Alhora, s’ha tractat la consideració del lloguer d’automòbils com a activitat turística i el seu consegüent tracte fiscal; i els problemes que estan ocasionant a les companyies navilieres, els “forts deutes” que mantenen algunes comunitats autònomes en concepte de serveis a residents a les illes.