La tarifa plana per l’APP del taxi de Terrassa arribarà el 2021

Els taxistes esperen que la tarifa plana sigui una realitat el 2021.

TERRASSA. DIARI DE TERRASSA.- La pandèmia de Covid va deixar al mes de març sobre la taula dels taxistes una bateria de propostes que l’Ajuntament ha desencallat en la reunió de dimecres amb els representants del sector.

Entre el paquet de mesures, destaca l’aprovació de la tarifa plana per l’APP del taxi, que entrarà en vigor a principis de 2021. La mesura, que “donarà tranquil·litat especialment als usuaris de l’oci nocturn”, comenta Jordi Servós, president de Tele Taxi Terrassa, està pendent d’ajustos tècnics de plataforma i software, i de l’aprovació per part de la Comissió de Preus. Servós es mostra “satisfet per la predisposició municipal”.

L’Ajuntament també s’ha compromès a estudiar un servei de taxi a preu tancat per garantir el desplaçament dels veïns de zones allunyades fins a la primera parada de bus. També valora, a proposta dels taxistes, el projecte d’un conveni amb serveis socials pels desplaçaments de persones amb rendes baixes.

En el paquet de les mesures aprovades figura la implantació d’un punt de recàrrega elèctrica a la parada de taxis de la Renfe i la incorporació a la flota del taxi de vehicles només ambetiqueta Eco o bé zero.

En l’àmbit creditici, els taxistes podran avalar amb les llicències del taxi , cosa que permetrà els professionals utilitzar-les com aval en operacions de crèdit.