La nova Junta del Radio Taxi de Sitges movilitzada per la millora del sector a la ciutat

Antoni Servós, junt als companys de la Junta de l’Associació de Taxistes de Sitges
Logo del Radio Taxi de de Sitges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STAC.- El passat dijous els companys Lluís Berbel i Antoni Servos varen anar a Sitges en una trobada amb la nova junta del Radiotaxi, per part dels companys sitgetans i eren el seu president Joan Marc Roca i el secretari Jordi Paretas.

Sobre la taula millores en algunes parades i la problemàtica de les VTC que per la seva proximitat a l’àrea de Barcelona i el turisme que tenen, comencen a patir després de l’impàs de la pandèmia.

Respecte a les parades dos concretament són les que en aquests moments els tenen més amoïnats, per una banda la parada de l’estació, col·locada en un lloc on la visibilitat per part dels usuaris és inexistent quan arriben del tren, se suma una situació incomoda amb els busos que tenen just al davant de la parada i que sovint causen problemes de tràfic per culpa de la mala situació, una de les solucions implicaria col·locar la parada sobre l’estació, millorant l’accés per part dels usuaris i fins i tot el desencotxament. L’altra canviar la freqüència dels autobusos o la seva zona d’espera.

L’altra parada és una de les més emblemàtiques de la població, es tracta de la parada que és ubicada al Passeig just davant del Restaurant Pícnic, sense cap sentit l’ajuntament es proposa passar-los a un carrer dels quins baixen direcció mar, el que dificultaria que els usuaris quan passessin pel passeig els veiessin, sobretot els turistes que ara si os si els veuen tot passejant. El més greu és que la parada es vol treure per posar un carril bici que té el final al final de la parada és a dir, si no es toqués la parada, el carril bici senzillament tindria 20 o 25 metros menys de llargària, un despropòsit es miri per on es miri.

Respecte al tema de les VTC’s el que més els preocupa és com evolucionarà la situació quan el turisme torni als números d’abans de la pandèmia, i les empreses d’intermediació (aplicacions) treballin a ple rendiment, molta força companys.