La col.lisió frontal de dos vehicles, un era un taxi, deixa un balanç de dos morts, els conductors

Estat en que va quedar el taxi
Estat en que va quedar el taxi
Un accident, el més greu, es va registrar ahir diumenge a primera hora del matí a la GI-512, a Tordera (Maresme). Una col•lisió frontal entre dos turismes deixava un balanç de dos morts, els conductors de tots dos vehicles. Es tracta d’un veí de Tordera de 26 anys, i d’un altre de Mollet que en tenia 55. Un dels dos vehicles implicats era un taxi. Fins a cinc dotacions dels bombers, a més d’efectius dels Mossos i dels serveis sanitaris, van intervenir en la gestió del sinistre.
En total, quatre persones han perdut la vida en els tres accidents mortals que s’han produït a les carreteres i autopistes catalanes aquest cap de setmana, entre les tres de la tarda de divendres fins a les vuit del vespre d’ahir diumenge, segons el balanç del Servei Català de Trànsit (SCT). El primer accident es va produir dissabte al matí a la C-25 a Oluges (Segarra). La sortida de via d’una furgoneta va causar la mort del seu conductor, un home de 30 anys i veí de l’Hospitalet. El dissabte a la tarda va succeir un segon sinistre a la T-340, a Deltebre (Baix Ebre). El conductor d’un turisme, un home de 82 anys i veí de Benidorm, va morir ofegat després que el vehicle que conduïa caigués al riu Ebre.
El tercer accident va ser el de Tordera que ja hem comentat. L’operació tornada de trànsit de la festivitat de la Mercè es va desenvolupar ahir amb força complicacions a la xarxa viària catalana, especialment a la C-16, l’AP-7 i la C-31. Les complicacions van començar a mitja tarda i es van concentrar sobretot a les vies que permeten tornar de la Costa Brava i de la Costa Daurada, a la C-16 i també a l’àrea metropolitana de Barcelona, tal com estava previst.
Les més remarcables van ser els onze quilòmetres en sentit sud que va haver-hi a la C-16, entre la Nou de Berguedà i Bagà; els vuit quilòmetres en sentit Barcelona a la C-31, a Castell-Platja d’Aro; els sis quilòmetres en sentit Barcelona de la B-23, a Esplugues de Llobregat; els cinc quilòmetres de l’AP-7, a la Roca del Vallès; els cinc quilòmetres de l’AP-7 en sentit nord, a Vilafranca del Penedès, i els cinc quilòmetres de l’A-2 a Jorba, en sentit Barcelona.