L'STAC demana l'intervenció de Comerç en el conflicte dels mòduls

stac1
BARCELONA. El Sindicat del Taxi de Catalunya ha posat en mans del Departament de Comerç, el tema dels mòdul a l’espera de la reunió que es mantingui tant amb el Departament de Transports i el d’Indústria amb la intenció de discernir el motiu que ha provocat arribar fins situació. Alguns mòduls tarifaris no reben la informació del taxímetre i no poden llegir la tarifa 4. Tant les cases dels mòduls i les cases de taxímetres es tiren la culpa els uns als altres de la situació.
La veritat és que tothom fa ja tres anys sabia que la tarifa 4 s’anava a posar en la tarifa interurbana. Cal tenir en compte que a finals de l’any 2009 si no hagués estat per la decisió de congelar les tarifes a última hora ja s’hauria adoptat. No s’entén com la casa dels mòduls han esperat fins al final per adaptar la interface necessari per poder llegir totes les tarifes que marqui els taxímetres. I una altra pregunta necessària és que passarà si es vol incorporar una altra nova tarifa, com ja estava previst per a aquest any en l’estructura tarifària urbana. ¿Respondran els mòduls?
Una de les exigències de l’STAC en la reunió que es mantinguin amb els responsable tant de Transports com d’Indústria és la certificació que tots els models de mòduls existents en els mercats són compatibles amb els models existents de taxímetres. Així mateix, si els models de taxímetres respondrien a la incorporació d’un sistema de regulació horària.