Informació Mobilitat Mobile World Congress

Recomanacions a l’hora de deixar el servei o de desencotxar

 No es permetrà desencotxar a l’Avda. Joan Carles I de baixada, en sentit mar.
 La zona de desencotxament es situarà a l’Avda. Joan Carles I de pujada, en sentit muntanya, en PARAL·LEL a la parada de taxis existent, sense entrar-hi.

En base a aquestes indicacions, us recomanem les següents rutes:

1. Des de l’Aeroport es recomana la ruta de Gran Via, Salvador Espriu, Botànica i Avda. Joan Carles I.
2. Des de les zones Vila Olímpica – Poblenou – Front Marítim, etc. es recomana Ronda Litoral Sortida 14, carrer A, carrer 1, carrer 62, carrer 2, Túnel sota la Ronda Litoral i Avda. Joan Carles I.
3. Des del Centre de Barcelona es recomanen dues opcions: ​a) Gran Via, Sortida Ikea, Salvador Espriu, Botànica i Avda. Joan Carles I
b) Plaça Espanya, Avda. Reina Mª Cristina, Francesc Ferrer i Guàrdia, Avda. de l’Estadi, Jocs del 92, Foc, Botànica i Avda. Joan Carles I.

Recomanacions per a la recollida de passatgers

 En cas de superar la capacitat establerta de l’actual parada d’Avda. Joan Carles I es permetrà fer parada a la mateixa avinguda per sota del carrer Botànica, on actualment es creava la zona d’espera per a poder entrar a la parada d’Avda. Joan Carles I, aquest any no estarà permès parar-s’hi.

En base a aquestes indicacions, us recomanem les següents rutes:

1. Des de Ronda Litoral, Sortida 14, carrer A, , carrer 1, carrer 62, carrer 2, Túnel sota la Ronda Litoral i Avda. Joan Carles I.
2. Des de Montjuïc, Plaça Espanya, Avda. Reina Mª Cristina, Francesc Ferrer i Guàrdia, Avda. de l’Estadi, Jocs del 92, Foc, Botànica i Avda. Joan Carles I.