Incidència viària davant l’Hospital de la Vall de Hebron

Hospital Vall d'Hebron
Hospital Vall d'Hebron
Mapa de com queda la circulació en l’hospital Vall d’Hebron

BARCELONA.-El pròxim cap de setmana, 2 d’octubre, l’Ajuntament de Barcelona iniciarà unes obres per canviar una canonada d’aigua a la Ronda de Dalt, motiu pel qual el lateral de la Ronda quedarà tallat, a l’altura del CAP Sant Rafael. La circulació serà normal a l’Avinguda del Jordà. La durada d’aquestes obres serà de 4 setmanes.
Amb motiu d’aquestes obres, us comuniquem que els accessos i sortides del recinte hospitalari patiran els canvis següents, que detallem en aquest plànol adjunt.
Accessos i sortides del recinte de l’Hospital per la Ronda de Dalt
L’entrada al recinte només es podrà fer pel primer accés des del lateral de la Ronda –accés de davant el semàfor (1).
El segon accés, el que hi ha davant de les escales mecàniques, s’habilitarà exclusivament com a sortida (2).
L’actual sortida al lateral de la Ronda pel costat del CAP Sant Rafael serà només d’accés a l’interior de la Ronda per als vehicles que surtin del recinte (3). El carril habilitat en aquest punt per entrar al recinte serà exclusivament per a ambulàncies. Aquesta sortida tindrà un semàfor que regularà l’entrada a l’interior de la Ronda (4) des del recinte, ja que també accediran a la Ronda els vehicles que circulin pel lateral. La resta de vehicles seran desviats pel pont que creua la Ronda en sentit mar (5).
Circulació interna
Pel que fa a la circulació a l’interior del recinte, es veurà modificada per l’adequació com a sortida del punt 2. Això vol dir que des de la sortida del pàrquing públic de davant de les CE de l’AG es podrà fer un gir a la dreta de 180º per anar enrere, baixant pel lateral del mòdul C de CE i sortint a la Ronda, des d’on s’haurà de creuar el pont obligatòriament (5).
Els canvis de circulació, entrades i sortides estaran adequadament senyalitzats.
La Direcció.de l’Hospital de la Vall d’Hebrò