Gairebé 2.500 taxis de Barcelona reben el distintiu de garantia de qualitat ambiental

Taxis en SantsBARCELONA. EUROPA PRESS.- La Conselleria de Territori i Sostenibilitat ha atorgat el distintiu de garantia de qualitat ambiental a la flota de 2.482 taxis de baixes emissions de l’Institut Metropolità del Taxi (IMET) que funcionen amb gas liquat del petroli (GLP) o gas natural, segons ha informat el departament en un comunicat, cosa que comporta que més de 400 ja disposin d’aquesta categoria.
La creació de la categoria de Flotes de Vehicles és una de les mesures previstes del pla d’actuació per a la millora de la qualitat de l’aire que té com a principal finalitat contribuir a la reducció de la contaminació de la ciutat procedent del transport i promoure l’ecoeficiència i l’estalvi energètic en la planificació, projecció i gestió de la mobilitat de persones i mercaderies en entorns urbans.
Els beneficis del distintiu de garantia de qualitat ambiental per a flotes de vehicles són diverses: es redueixen les emissions contaminants i l’impacte ambiental dels vehicles, posiciona les empreses cap a futures exigències ambientals europees i posiciona la flota per obtenir avantatges en matèria de mobilitat.