Fira de Barcelona qualifica de "gran èxit" el congrés de mòbils

BARCELONA | 28 feb 2013.- El director general de Fira de Barcelona, Agustí Cordón, ha fet un balanç “molt positiu” del Mobile World Congress 2013 que s’ha celebrat des d’aquest dilluns fins a aquest dijous al recinte firal de Gran Via a L’Hospitalet de Llobregat, una instal·lació que ha respost a les exigències tecnològiques del sector, segons Cordón.

En declaracions als periodistes als pocs minuts de finalitzar el certamen, Cordón ha dit que el congrés ha estat un gran èxit i ha mostrat la capacitat de Barcelona de “generar complicitats a l’hora d’acollir un esdeveniment tan complex com aquest”.

Cordón ha agraït la col·laboració de diferents agents com els hotels, els restaurants i els taxis, que han permès el desenvolupament d’un certamen que ha rebut 72.000 visitants, una xifra que “supera totes les expectatives”.

El responsable de Fira de Barcelona ha dit que una de les claus ha estat el recinte de Gran Via, on se celebrava el congrés per primera vegada, que ha suposat “un gran canvi, amb unes prestacions logístiques i tecnològiques que han respost a les exigències d’aquest sector”, segons Cordó.
“Podem dir que les marques, més de 1.700, han estat molt millor aquí que a Montjuïc i ens han anat avançant que l’exhibició i el tractament als seus convidats en un recinte com aquest és incomparable”, ha manifestat Cordón, per a qui el recinte de Gran Via s’ha revelat com una plataforma fantàstica per a esdeveniments de primer ordre mundial.

La setmana que ve, la GSMA i Fira de Barcelona ja començaran a treballar en la pròxima edició del Congrés de Telefonia Mòbil, que tindrà lloc del 24 al 27 de febrer del 2014 i que, segons Cordón, podria acollir noves propostes i, fins i tot, algunes activitats al recinte de Montjuïc.

“Hi ha grans oportunitats de creixement i de diversificació”, ha dit el director general de Fira de Barcelona, ja que en l’estratègia del sector del mòbil “no només la tecnologia és important sinó també els continguts i l’ús d’aquesta tecnologia, i aquests tres conceptes permeten fer una reflexió de quines coses més podem fer en la mateixa setmana”.