Els taxistes disposen de nous lavabos a la T1 i T2

lavabos aeroport02.02.2015 AMB.- Aquest matí s’han inaugurat els lavabos que donen servei als taxistes a la graella de taxis de la T1 i la T2 de l’Aeroport El Prat-Barcelona.

Els lavabos de la T1 s’han reformat en la seva totalitat i estan dotats de set serveis, dos multiculturals. S’ha reformat també el destinat per a dones taxistes. En ambdós casos s’ha renovat la fontaneria, el sanejament i la il•luminació i, s’ha reemplaçat el paviment i les rajoles.

A més, a la graella de la T2 s’han condicionat dos lavabos totalment nous, u per a homes i un altre per a dones, on s’ha inclòs un espai per a persones amb problemes de mobilitat. Com en el cas de la T1 s’han incorporat serveis multiculturals.

Totes les obres han estat assumides per AENA i han suposat una inversió de 113.881,34 euros.

A l’acte de presentació i lliuraments dels nous espais han assistit Juan Carlos Ruis, responsable del departament de Serveis Aeroportuaris, Eduard Ràmia, gerent de l’IMET, i representants de les associacions del taxi.

Per la seva banda, l’IMET valora molt positivament aquesta actuació i agraeix la predisposició d’AENA per millorar els espais d’ús del taxi en les instal•lacions de l’Aeroport mentre els taxistes esperen passatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *