Els taxistes de Vilafranca es reuneixen amb l’ajuntament per plantejar diferents reivindicacions

Fa pocs dies, l’Associació de Taxistes de Vilafranca i Comarca amb Miquel Morales, el seu president al front junt amb Lluís Berbel, president de l’STAC, es van reunir amb el regidor de Governació Miquel Medialdea per tractar diferents assumptes com el color dels vehicles, la parada de taxis de l’estació del bus, la marquesina de la parada de taxis, punt de càrrega pels vehicles elèctrics, el futur del telèfon de la parada i les guàrdies nocturnes

Miquel Morales y Lluís Berbel junt al regidor, Miquel Medialdea.

STAC.- Representants de l’Associació de Taxistes de Vilafranca i Comarca, al capdavant Miquel Morales, el seu president junt amb Lluís Berbel president del Sindicat del Taxi de Catalunya, van mantenir fa uns dies una reunió amb el regidor de l’Ajuntament, Miquel Medialdea, per debatre diferents assumptes sobre l’activitat del taxi.

A la reunió es van tractar els assumptes següents:

  1. El color dels vehicles destinats al servei de taxi. Després d’un debat entre els diferents taxistes que van estar a la reunió, ja que uns ho volien blanc i altres negres. Finalment, l’ajuntament farà una enquesta entre els titulars de les llicències de taxi.
  2. Parada de taxis a l’estació de bus o a prop. També es farà una consulta per a quina és la millor ubicació. El regidor va afirmar que els taxis s’haurien de distribuir entre les dues parades.
  3. Marquesina a la parada de taxis. Sobre la marquesina no s’ha dissenyat correctament ja que al principi era només per a la utilització dels passatgers quan hauria de ser per als taxistes ja que, en aquest punt, a l’estiu, fa molta calor.
  4. Punt de càrrega per a vehicles elèctrics. S’encarregarà al departament corresponent el projecte per a la ubicació, però el cost és de 20.000 euros que actualment no disposa l’ajuntament.
  5. Telèfon de la parada de taxis / emisora. L’Associació vol treure el telèfon físic i que totes les trucades es desviïn al número actual de l’emissora. El regidor va manifestar que l’aposta per un sol número de telèfon però que caldria parlar amb l’empresa que dóna servei als taxistes de Vilafranca.
  6. Guàrdies nocturnes. Aquest tema també es parlarà amb l’empresa que dóna servei a lemissora. Tot i així, els taxistes organitzaran les guàrdies perquè la població no es quedi sense servei. En cas contrari serà l’ajuntament qui estableixi les guàrdies