El STAC participa, juntament amb altres organitzacions, en els actes solidaris en record de les víctimes de l’atemptat del 17 agost

STAC.- El Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) participarà el proper dia 17 en l’acte que ha convocat l’Ajuntament de Barcelona amb motiu de l’aniversari d’un dels pitjors atemptats que ha patit la ciutat en tota la seva història, un atac brutal que va estremir a tota la ciutadania.
Sota el lema: Barcelona, Ciutat de Pau. Acte en Record i Solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d’agost, l’Ajuntament ha convocat a la plaça Catalunya a tota la ciutat a les 10:30h.
“Aquella barbàrie ens va causar un dolor i una ferida profunda que mai oblidarem. El record de les víctimes perdurarà per sempre a la nostra memòria, així com també la resposta d’entitats, empreses i ciutadania, l’actuació dels cossos de seguretat, dels serveis d’emergències i sanitaris; la solidaritat d’altres col•lectius professionals, i les mostres d’afecte que vam rebre de tot el món”, diu l’alcaldessa, Ada Colau, informant de l’acte del divendres.
I afegeix que “a més de recordar les persones que van patir aquella tragèdia, volem refermar que som i seguirem sent una ciutat de pau, orgullosa de la nostra diversitat i del nostre model de convivència”.

Així mateix, i per la tarda, l’STAC també participarà junt amb altres organitzacions del taxi en un homenatge a les víctimes de l’atemptat. Aquest és el comunicat oficial de les Associacions del taxi de l’AMB què s’han afegit:

COMUNICAT OFICIAL ASSOCIACIONS DEL TAXI DE L’AMB.

HOMENATGE VÍCTIMES ATEMPTAT 17 D’AGOST.

El proper divendres que complirà un any d’aquell tràgic dia on a 17 persones els van prendre el més bonic que li poden arrabassar a algú: LA VIDA.

A tots els que vivim aquell dia de prop, mai se’ns podrà esborrar de la nostra memòria, el sense sentit d’uns fanàtics que va deixar gravat a foc moltes coses, però el que més se’ns ha quedat gravat és que:

NO TENIM POR !!!

És molt difícil contenir la ràbia i les llàgrimes quan recordem aquells moments tan durs, però també ens omple d’orgull com persones anònimes es van convertir en herois ajudant i reaccionant sense por a res ni a ningú, organitzant solidàriament a tantes persones que en aquells moments estaven atemorides i sense saber que fer.

CONVOCATÒRIA OFICIAL:

17 d’Agost 2018
16:00 Hores

Ens concentrarem amb els taxis entre les torres Venecianes direcció plaça Espanya i des d’allà ens dirigirem a la Rambla ocupant el carril de baixada i pujada, un cop allà farem una ofrena floral i es llegirà un manifest dedicat a les víctimes i ha aquells herois anònims dels que ens sentim molt orgullosos de tenir-los com a conciutadans.

El 17 d’Agost tornarem a cridar: NO TENIM POR !!!!

ELITE TAXI, STAC, PAKTAXI, ANGET i TLU