L'STAC de Terrassa ha mantingut trobades amb els alcaldables de la ciutat

TERRASSA.- El col·lectiu de taxis de Terrassa ha mantingut trobades amb tots els alcaldables de la ciutat, el motiu d’aquestes trobades era bàsicament fer-los saber la greu situació que pateix el sector, situació a la qual em arribat degut a la greu crisi que afecte el país
Les trobades han tingut lloc a la seu de l’empresa Tele-Taxi Terrassa. El primer ha acceptar l’invitacio feta per el col·lectiu va ser el representant de ERC de Catalunya en Isaac Albert, desprès va ser el torn de Josep Rull membre de la mesa del Parlament de Catalunya i alcaldable a la nostra ciutat per el grup de CIU.
L’actual alcalde de la ciutat i representant del PSC a les properes eleccions municipals va ser el tercer a venir i quan em tancat aquest escrit estem a l’espera que ens visiti el senyor Gabriel Turmo, representant a la ciutat per el PP,axis com Manel Pérez representant de ICV.
A tots els em fet saber les inquietuds que tenim al hora de promoure el servei de taxi a la ciutat i mirar de millorar la greu situació que pateix el sector. Entre els temes tractats, hi ha la creació de nous carrils taxi, axis com igualar-nos en drets als girs de l’autobús urbà per tal de poder millorar la nostra velocitat comercial, cosa que creiem imprescindible per el col·lectiu.
La posada en marxa de una estació de butà per a l’ús els companys/es, la revisió de les taxes a que estem sotmesos etc. La sensació que ens han deixat aquestes trobades ha estat força positiva, tots els que ja han vingut a la nostra seu han quedat sorpresos agradablement de l’ infraestructura de la qual disposem, i no han dubtat al hora de posar-se al nostre costat per a tal de poder millorar l’actual situació. Desprès del dia 22 pensem continuar amb les nostres reivindicacions i axis els hi hem fet saber.