El MWC supera el seu rècord amb més de 85.000 visitants

MWCL’HOSPITALET DE LLOBREGAT. EUROPA PRESS.- El Mobile World Congress (MWC) 2014 ha superat el seu rècord d’assistència de 72.000 professionals el 2013, i aquest any ha superat els 85.000.
Els participants, de 201 països, més de 80.000 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona i 5.000 als esdeveniments paral·lels mPowered Industries i 4 Years From Now (4YFN) a Fira Montjuïc, ha informat aquest dijous l’organització.
El congrés, que ha tingut lloc de dilluns a dijous amb 1.800 empreses expositores i múltiples presentacions i conferències, va arribar als 80.000 visitants ja dimecres.
El conseller delegat de la GSMA –entitat organitzadora–, John Hoffman, ha afirmat en un comunicat sobre el Mobile World Congress 2014: “Ha estat un èxit rotund i estem molt agraïts als nostres assistents, expositors, patrocinadors i socis pel seu continu suport”.
Respecte a les xifres rècord d’aquest any, ha considerat que, més enllà del nombre d’assistents i empreses participants, “la contínua expansió de l’esdeveniment” demostra que el mòbil és un dispositiu omnipresent en la vida quotidiana i que cada vegada està més integrat en les activitats diàries.
A més dels professionals del sector de la tecnologia mòbil, han participat a l’esdeveniment més de 3.800 mitjans de comunicació i analistes, així com delegacions governamentals de 160 països i 74 ministres per tractar qüestions reglamentàries.
Aquest any, entre les novetats a terminals mòbils han pres protagonisme els dispositius ‘portables’ en forma de rellotge o polsera, i també s’han mostrat noves aplicacions pels negocis, la salut, l’educació i l’oci, mentre que les conferències de ponents estrella com el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg; el cofundador de WhatsApp, Jan Koum, i la presidenta d’IBM, Virgínia Rometty, han tingut un seguiment multitudinari.
L’espai anomenat ‘La ciutat connectada’ ha rebut 17.000 visites per conèixer els avenços en solucions per a mòbils per a la vida quotidiana relacionades amb la llar, la salut, l’educació, el comerç i el transport.
A més, un miler d’assistents han utilitzat l’acreditació NFC –tecnologia per a comunicacions i pagaments ‘sense contacte’ a curta distància–, i s’han registrat al voltant de 51.000 transaccions amb aquesta tecnologia al recinte Gran Via.

Agraïment

“Ha estat una setmana fantàstica a la Mobile World Capital, Barcelona”, ha constatat Hoffman, i en nom de la GSMA, ha mostrat el seu agraïment a la ciutat de Barcelona, l’Hospitalet, la Generalitat de Catalunya, la Fira de Barcelona i tots els socis a la ciutat.
Els ha valorat el seu “ferm i continu suport”, així com el de les forces de policia, els operadors de serveis de transport –incloent autobusos, taxis, metro i tren– i els hotels i restaurants de tot Barcelona.
“Esperem tornar el pròxim any i seguir construint èxits de manera conjunta”, ha remarcat; el Mobile World Congress 2015 serà del 2 al 5 de març del pròxim any a Fira Gran Via

3 thoughts on “El MWC supera el seu rècord amb més de 85.000 visitants

 • 1 de març de 2014 at 10:07
  Permalink

  Què bé tot, eh?
  Però…
  Fins quan l’actitud prepotent, despòtica, ofensiva, fatxenda, de la nostra “estimada ” guàrdia urbana?
  Fins quan les seves “genials i iconoclastes” performances en forma d’indicacions contradictòries, il-lògiques, absurdes, que converteixen un petit embús en un caos monumental?
  Fins quan les seves sancions quan deixem el taxi DINS D’UNA PARADA (parada menor, eh? exemple: estació de França) durant 10′ per anar al lavabo?
  Jo em pregunto: no serà pitjor el remei que la malaltia? no aniria tot igual o millor sense el seu “dispositiu per garantir la fluidesa”?
  A la parada del parc Güell hi havia 4 Mercedes de Huawei APARCATS…alguna multa? nooo…la multa és per a mi, quan deixo el cotxe en una parada ABSOLUTAMENT BUIDA per anar al lavabo d’un bar…
  Resumint, i és una pregunta, no una queixa: algú, per exemple l’Stac, ha qüestionat davant l’administració els excessos i les males maneres d’aquest cos recaptatori/policial? perquè a mi, el discurset políticament correcte de “la majoria són grans professionals” ja no em fa efecte…

 • 1 de març de 2014 at 10:39
  Permalink

  No havia vist la carta d’en Javier Corpas publicada més avall. En Javier es pregunta: ¿quien sanciona a la guardia urbana cuando no cumple con su obligación?
  Ja t’ho contesto jo, Javier: es que la guàrdia urbana (pels paràmetres de l’ajuntament) SÍ compleix amb la seva obligació. Oi que has vist que la grua municipal no para d’endur-se al dipòsit municipal cotxes i motos encara que estiguin a llocs on no molesten a ningú? veritat que a tu també t’ha caigut alguna multa quan menys t’ho esperaves? (merescuda, O NO).
  Doncs aquesta és la seva obligació REAL. En el fons, tots ho sabem, no? doncs diguem-ho clar d’una vegada.
  Heu de pensar que encara hi ha moltes factures per pagar del “Fòrum de les cultures” i “imprescindibles” events similars.

 • 4 de març de 2014 at 14:05
  Permalink

  Yo referente a la Feria y a la carta de Javier Corpas publicada más abajo, como bien Jordi, solo decir que parece que se rían de nosotros, primero liberalizan sin ton ni son, domingos inclusives, venga todos a la calle!! que hay hambre y que curren…como saben que no hay ningún tipo de unión en el taxi (porque lo que tendríamos que hacer es no salir ni uno y entonces, verias tu que rápido negociabamos), lo único que les importa a las Administraciones, es ver verdes y más verdes (que no falten dando vueltas) ahora si, si luego no nos dejan entran en la feria para recoger pasaje, el cual estaba esperando para poder coger un taxi, eso da igual…incluso mejor, así justifican que han hecho muy bien en liberalizar, que faltaban taxis, dandoles ordenes a la Guardia Urbana, de que no deje pasar ni uno y que la parada este vacia.
  Eso sí, VTC…dejaban pasar las que quisieran, el taxi más de 40 minutos dando vueltas, esperando que el Sr. Urbano, nos de paso, viva la organización!! y el saber hacer…

Comments are closed.