Dues parades taxi donaran servei al Sònar de Nit els dies 16, 17 i 18 de juny al recinte de la Gran Via

En blanc: parada de l’avinguda Joan Carles I. En lila: parada del carrer de la Botànica. |

Barcelona. IMET.- El 16, 17 i 18 de juny se celebrarà novament a Barcelona la 23a edició de Sònar Barcelona. Com en la darrera edició, aquest esdeveniment tindrà dos punts neuràlgics, la Fira de Barcelona (Montjuïc), on tindrà lloc el Sònar de dia, i la Fira de Gran Via, on se celebraran tots els concerts de Sònar Nit.

El Sònar de Nit (The place to dance) acollirà més de 150 actuacions i, per tant, atrau un important nombre d’espectadors.

Per tal que hi hagi un bon servei de taxi a la nit al recinte de la Fira Gran Via de l’Hospitalet, la col·laboració entre els organitzadors del festival, la policia local i l’IMET han fet possible l’establiment de dues parades de taxi que estaran situades, una, a l’avinguda de Joan Carles I i, l’altra, al carrer de la Botànica, a l’alçada de la parada de metro.

Així mateix, el organitzadors del Sònar tindran un equip d’auxiliars que, a les hores de màxima afluència de la sortida dels concerts, orientaran els espectadors cap a les dues parades de taxi.

Recordeu que, d’acord amb el calendari laboral de 2016, el diumenge 19 de juny, el servei de taxi està liberalitzat de 04:00 a 08:00 h.