Comunicat del Sindicat del Taxi de Catalunya

 

 

 

El Sindicat del Taxi de Catalunya manifesta el següent:

La situació al país és molt complicada i sembla que ho serà encara mes. Res fa pensar que això sigui una cosa passatgera. Ara més que mai se’ns demana com a referent del taxi català, estar a l’altura i informar els companys i companyes de tot allò que les autoritats diguin.

És per aquest motiu que el grup de Facebook, la pàgina de Facebook, la web del sindicat, l’Instagram, la difusió afiliats a través de Whatsapp, Twitter i qualsevol altra via possible queden des d’aquest moment al servei de la informació que surti dels canals oficials i que sigui d’interès per al col·lectiu.

Com sempre restem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot allò que estigui a les nostres mans. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres pels canals habituals: 933002314 o stac@stac.cat.

En aquests moments la nostra feina se centra en dos aspectes principals:

1. La prevenció dels professionals del sector a l’hora d’exercir la feina amb les màximes seguretats sanitàries posibles. És en aquest sentit que us demanem feu cas dels consells i recomanacions que les autoritats sanitàries, com el Departament de Salut i el Ministerio de Sanidad vagi donant.

2. Les conseqüències econòmiques. En aquest sentit estem atents i tenim treballant el nostre gabinet jurídic en el sentit de què ens informin en quins casos el sector es pot beneficiar de les ajudes que el govern tant de la generalitat com de l’estat doni als treballadors autònoms.

Demanem a tots els nostres afiliats i afiliades fer servir el sentit comú i seguir les informacions que anirem donant, la situació és dura i complicada però ens en sortirem.

Gràcies per la vostra col·laboració.

__________________________________

El Sindicat del Taxi de Catalunya manifiesta lo siguiente:

La situación en el país es muy complicada y parecer ser que lo será aún más. Nada hacer pensar que será una situación pasajera. Ahora más que nunca se nos reclama como referente del taxi catalán, estar a la altura de la situación e informar al sector de todo aquello que las autoridades comuniquen.

Es por estos motivos que desde este momento el grupo de Facebook, la página de Facebook, nuestra web, Instagram, la difusión a afiliados en Whatsapp y, Twitter y cualquier vía que sea posible quedan al servicio de la información que sea publicada en los canales oficiales, siempre que sea de interés para el colectivo.

Como siempre, quedamos a vuestra disposición para ayudaros en todo lo que esté en nuestras manos. No dudéis en contactar con nosotros a través de los canales habituales: 933002314 o stac@stac.cat.

En estos momentos, nuestro trabajo se centra en estos dos principales aspectos:

1. La prevención de los profesionales del sector al ejercer su trabajo garantizando la máxima seguridad sanitaria posible. En este sentido, rogamos sigáis los consejos y recomendaciones que las autoridades sanitarias, como el Departament de Salut y el Ministerio de Sanidad, vayan dando.

2.Las consecuencias económicas. En este sentido estamos atentos y nuestro gabinete jurídio está trabajando en informarnos en qué casos el sector podrá beneficiarse de ayudas para los trabajadores autónomos que proporcionen ya sea el Gobierno y/o la Generalitat de Catalunya.

Pedimos a todos nuestros afiliados el uso del sentido común y instamos al seguimiento de las informaciones que facilitaremos. La situación es dura y complicada, pero podremos con ella. Gracias por vuestra colaboración.

Download (PDF, 773KB)