Comunicat del Sindicat del Taxi de Catalunya

 

STAC.- Davant la pandèmia mundial per coronavirus declarada aquest dimecres 11 de març de 2020 per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i la situació excepcional que es viu al nostre país, per l’elevat nombre d’afectats i la previsió que la situació s’agreugi en els pròxims dies:

El Sindicat del Taxi de Catalunya ha decidit, per responsabilitat i per a prevenir possibles contagis, anul·lar la gestió presencial en les oficines fins que les autoritats sanitàries indiquin que la situació està controlada.

Els serveis de l’STAC es mantindran actius i es continuaran atenent per telèfon i per correu electrònic en l’horari habitual d’oficines: dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i de 15.00h a 18.00h.

Recordeu que el número de telèfon és: 933002314 i el correu electrònic és: stac@stac.cat

Abans que res, agrair la vostra comprensió per les molèsties que us pugui ocasionar aquesta situació, però és evident que vivim un moment de total excepcionalitat i és un assumpte d’interès general.

Volem enviar-vos molts ànims i molta força davant d’una de les pitjors crisis que hem viscut mai.

Estem convençuts que si seguim tots i totes les recomanacions de salut pública que ens envia l’administració, ens en sortirem aviat.

No dubteu que des de l’STAC exigirem a l’administració que estigui a l’altura de la gravetat de la situació i ajudi al sector del taxi, com un dels grans damnificats en aquesta crisi.

ESTE VIRUS LO PARAMOS UNIDOS

JO EM QUEDO A CASA


(Versión castellano)

Ante la pandemia mundial por coronavirus declarada este miércoles 11 de marzo de 2020 por la Organización Mundial de la Salud (OMS) y la situación excepcional que se vive en nuestro país, por el elevado número de afectados y la previsión de que la situación se agrave en los próximos días:

El Sindicat del Taxi de Catalunya ha decidido, por responsabilidad y para prevenir posibles contagios, anular la gestión presencial en las oficinas hasta que las autoridades sanitarias indiquen que la situación esté controlada.

Los servicios del STAC se mantendrán activos y se seguirán atendiendo por teléfono y por correo electrónico en el horario habitual  de oficinas: lunes a viernes de 9.00 a 14.00 y de 15.00 a 18.00.

Recordad que el número de teléfono es: 933002314 y el correo electrónico es: stac@stac.cat

Antes que nada, agradecer vuestra comprensión por las molestias que os pueda ocasionar esta situación, pero es evidente que vivimos un momento de total excepcionalidad y es un asunto de interés general.

Queremos enviaros muchos ánimos y mucha fuerza ante una de las peores crisis que hemos vivido nunca.

Estamos convencidos que si seguimos todos y todas las recomendaciones de salud pública que nos envía la administración, saldremos adelante pronto.

No dudéis que desde el STAC exigiremos a la administración que esté a la altura de la gravedad de la situación y ayude al sector del taxi, como uno de los grandes damnificados en esta crisis.

ESTE VIRUS LO PARAMOS UNIDOS

JO EM QUEDO A CASA

Download (PDF, 165KB)

Download (PDF, 163KB)