Comença a remontar la feina en el taxi de Terres de l’Ebre

TORTOSA. STAC.- A les Terres de l’Ebre ja comença a aixecar el cap el taxi després d’una pandèmia que ha estat especialment dura en aquesta zona. A causa de les restriccions de la pandèmia, els serveis pràcticament es resumien als sanitaris, que també han quedat minvats de forma clara.

Després de la reducció de les restriccions i l’obertura de restaurants i oci nocturn ha augmentat el treball de forma considerable. Tornant a recuperar els serveis de carrer i els recorreguts interns. Fins i tot serveis de trasllats a l’aeroport de Barcelona i Reus.

Des de l’organització, TDEtaxi “els taxis terres de l’Ebre” s’ofereixen fins a 10 rutes turístiques diferents que li permeten conèixer i gaudir de tot el territori als usuaris. Disposen d’una àmplia flota que s’adapta a les demandes de serveis concrets.
Actualment una de les rutes més sol·licitades és la de la Via Verda, que s’estén des de Pobla d’Híjar fins al Delta de l’Ebre. Per trams o complert, els visitants, que cada dia són més, sol·liciten el remuntador de passatgers i bicicletes. Per a això, disposen d’un taxi per 8 clients amb remolc per a 8 bicicletes

TDEtaxi està desenvolupant una APP pròpia perquè els clients puguin accedir a tota la informació, consultar rutes i preus, fer la reserva i pagar des del dispositiu mòbil.