Cambrils oferirà un servei gratuït de taxi a demanda per anar al cementiri per Tots Sants

Els punts de recollida seran les parades de l’autobús urbà en horari ininterromput de 10 a 18 hores

Taxis de Cambrils

 

 

 

 

CAMBRILS.- L’Ajuntament de Cambrils ofereix un servei gratuït de taxi a demanda per anar al cementiri els dies 31 d’octubre i 1 de novembre amb motiu de la festa tradicional de Tots Sants. El transport ja es pot reservar trucant al telèfon 977 795 790.

El regidor de Mobilitat, Enrique Arce, ha explicat que la utilització de taxis per donar aquest servei, que fins ara s’havia prestat amb els busos urbans, permetrà personalitzar els horaris i els recorreguts, obrirà la possibilitat de sol·licitar un transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i, en definitiva, s’adaptarà molt millor a les necessitats de les persones que vulguin anar a recordar els seus difunts.

Cal tenir en compte que en anys anteriors l’autobús urbà només feia tres viatges d’anada i tornada durant el matí i les persones usuàries s’havien d’estar al cementiri com a mínim una hora i quart fins que podien tornar. Això feia que el transport fos poc útil i eficient, i que es desplacessin al cementiri autobusos gairebé buits.