Air Berlin, Helitt i Niki Airlines es traslladen a la T1 de l'Aeroport de Barcelona-el Prat

  • A partir d’aquest diumenge, amb l’inici de la temporada d’estiu

  • Durant el primer dia de la nova operativa aquestes companyies realitzaran 11 vols de sortida

  • Les aerolínies Air Berlin, Helitt Líneas Aéreas S.A. i Niki Airlines operaran a la terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona-el Prat a partir d’aquest diumenge, 25 de març, coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu. Durant el primer dia de la seva operativa, Air Berlin té previst realitzar 6 vols de sortida, Helitt 4 i Niki 1 des de la instal·lació barcelonina. 

    Les companyies alemanyes Air Berlin i Niki Airlines s’han unit recentment a l’aliança One World, que opera a la terminal T1. Per a que els seus usuaris puguin realitzar connexions amb altres aerolínies de la mateixa aliança sense canviar de terminal, passaran a operar també a la nova instal·lació de Barcelona-el Prat, efectuant la facturació als mostradors compresos entre el 301 i el 314. 

    Per la seva part, l’aerolínia andalusa Helitt, que connecta Barcelona amb Màlaga, Melilla, Sant Sebastià i Badajoz; operarà a l’àrea de vols  regionals de la terminal T1 a partir d’aquest diumenge i realitzarà la facturació als mostradors compresos entre el 701 i 714. 

    Aquestes companyies realitzaran 11 vols de sortida durant el primer dia de la nova operativa, aproximadament la mitjana de vols que realitzaran diàriament durant aquesta temporada d’estiu.