Air Berlin, Helitt i Niki Airlines es traslladen a la T1 de l'Aeroport de Barcelona-el Prat

 • A partir d’aquest diumenge, amb l’inici de la temporada d’estiu

 • Durant el primer dia de la nova operativa aquestes companyies realitzaran 11 vols de sortida

 • Les aerolínies Air Berlin, Helitt Líneas Aéreas S.A. i Niki Airlines operaran a la terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona-el Prat a partir d’aquest diumenge, 25 de març, coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu. Durant el primer dia de la seva operativa, Air Berlin té previst realitzar 6 vols de sortida, Helitt 4 i Niki 1 des de la instal·lació barcelonina. 

  Les companyies alemanyes Air Berlin i Niki Airlines s’han unit recentment a l’aliança One World, que opera a la terminal T1. Per a que els seus usuaris puguin realitzar connexions amb altres aerolínies de la mateixa aliança sense canviar de terminal, passaran a operar també a la nova instal·lació de Barcelona-el Prat, efectuant la facturació als mostradors compresos entre el 301 i el 314. 

  Per la seva part, l’aerolínia andalusa Helitt, que connecta Barcelona amb Màlaga, Melilla, Sant Sebastià i Badajoz; operarà a l’àrea de vols  regionals de la terminal T1 a partir d’aquest diumenge i realitzarà la facturació als mostradors compresos entre el 701 i 714. 

  Aquestes companyies realitzaran 11 vols de sortida durant el primer dia de la nova operativa, aproximadament la mitjana de vols que realitzaran diàriament durant aquesta temporada d’estiu.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *