Agafa un taxi a Barcelona, va a Castelló i es nega a pagar

  • El taxista va advertir al client del “costós” del viatge però va arribar a prestar fins a 100 euros al presumpte estafador
  • CASTELLÓ. EUROPA PRESS.- Agents de la Policia Nacional de Castelló han detingut a un jove de 24 anys, P.M.D., de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte d’estafa, ja que suposadament es va negar a pagar una “carrera” de taxi de més de 600 euros, que havia agafat a Barcelona, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat. La Policia va rebre en la matinada d’aquest dissabte una trucada per mitjà del telèfon d’emergències 112 en la qual s’informava que un taxista tenia problemes amb un client.
    A l’arribada al lloc, els agents, van parlar amb el denunciant i els va manifestar que venia des de Barcelona amb un client, i després d’haver-li advertit prèviament del costós del viatge, aquest li va manifestar que no anava a tenir problema algun a cobrar la seva “carrera”. Per això, el taxista va acceptar fer el servei i, ja en la localitat d’Almassora, l’ara detingut li va demanar al taxista 100 euros prestats i li va tornar a assegurar que no solament cobraria el seu deute, sinó que el seu pare li recompensaria “generosament”. Després de la parada a Almassora es van dirigir a Benicàssim, al domicili patern del client, moment en el qual aquest va entrar i va sortir sense efectuar el pagament al taxista.
    Posteriorment li va demanar que ho portés a una discoteca de la capital per demanar-li diners a un amic i així saldar el seu deute, que ja ascendia a més de 600 euros, entre la “carrera”, peatges i els 100 euros en metàl·lic que el taxista li va prestar. Després d’arribar a la discoteca i comprovar el taxista que tampoc es feia efectiu el pagament, aquest va sol·licitar la presència policial. A l’arribada dels agents es va procedir a la detenció de P.M.D. per un presumpte delicte d’estafa. El detingut, que manca d’antecedents policials, ha estat posat en llibertat amb càrrecs.