Afectacions de trànsit per la pavimentació d'un lateral de la plaça Catalunya de Barcelona

BARCELONA. EUROPA PRESS.- L’Ajuntament de Barcelona pavimentarà la propera setmana en diverses fases les calçades del costat Besòs de la plaça Catalunya, en el tram comprès entre Portal de l’Àngel i el Passeig de Gràcia, i que provocaran afectacions en el trànsit.
Del 21 al 26 de novembre, es portaran a terme les tasques prèvies a la calçada del costat Llobregat, que comportarà un tall total del trànsit; s’han traslladat les parades de l’Aerobus de Passeig de Gràcia al tram entre plaça Catalunya i el carrer de Casp.
Del 24 al 25 de novembre es faran les tasques prèvies que inclouen el canvi de les reixes de les boques de claveguera, que ocuparà el carril destinat a parades de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i el carril de parada de taxis.
La nit del 26 al 27 de novembre es realitzaran tasques d’impermeabilització i es taparan les juntes de la calçada Besòs, amb un tall total de la calçada a partir de les 22 hores.
El diumenge 27 de novembre es faran les tasques de fresatge de les dues calçades i es pintarà la senyalització horitzontal, fet que suposarà el tall entre les 7 i les 22 hores.
El 28 de novembre, a partir de les 14 hores, s’iniciaran les tasques de tall i segellament de juntes a la calçada Llobregat, i una vegada a punt s’obrirà, i la nit del 28 al 29 de novembre la de la calçada Besòs, així com les tasques de pintura en el tram de Passeig de Gràcia entre plaça Catalunya i el carrer de Casp.
Les tasques de pavimentació no afectaran la sortida de l’aparcament subterrani de plaça Catalunya.