Afectacions de trànsit a Barcelona previstes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

BARCELONA. STAC.- Per tal de garantir el bon desenvolupament de l’acte de l’ofrena, es tallarà el trànsit a:

Ronda de Sant Pere
Restarà tancada al trànsit entre pg. de Sant Joan i Bruc, des de les 06.00 hores en que s’iniciaran les tasques de muntatge de la tarima per la Banda Municipal. Es facilitarà l’accés del vehicle de Tallers Municipals, durant el temps necessari, per realitzar el muntatge d’aquesta tarima. A partir de les 07.00 hores restarà tancada tota la zona del perímetre de seguretat fins que ho determini el CECOR. Tallers Municipals retirarà la tarima entre les 13.00 i les 14.00 hores.

Bailèn A les 06.00 hores del dimecres 11, quan s’iniciïn les tasques de muntatge de la tarima, es desviarà el trànsit per Alí Bei, impedint l’accés a la ronda de Sant Pere.

Girona Restarà tallat al trànsit general, excepte comitives oficials, entre ronda Sant Pere i Ausiàs Marc des de les 07.00 hores, fins que finalitzin les ofrenes.

Méndez Núñez Restarà tallat al trànsit entre Trafalgar i ronda Sant Pere, des de les 08.00 hores, fins que finalitzin les ofrenes.

Alí Bei Es tancarà al trànsit general entre Girona i Bailèn, des de les 07.00 hores (muntatge tarima de premsa) fins que finalitzin les ofrenes.

Bruc Es tancarà el trànsit entre Ronda Sant Pere i Trafalgar, de 07.00 a 18.00 hores, per un acte d’ERC.