Ada Colau reconeix la tasca de cooperació de l’STAC amb la xarxa d’ateneus durant l’epidèmia del COVID19

STAC.- Divendres cinc de juny, vam tenir el plaer de rebre el reconeixement públic d’Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, juntament amb la resta de col.laboradors de la xarxa d’ateneus de fabricació que durant aquests mesos de pandèmia han elaborat i nosaltres distribuït, equips de protecció sanitària per a diferents entitats que en precisaven.
En Carlos Fernández, secretari d’organització de la Unió de Barcelona de l’STAC, va assistir-hi en representació de tots vosaltres i va entregar una carta a l’alcaldessa, fent-li partícip de la màxima preocupació dels taxistes de Barcelona en aquests moments: la situació que ens podem trobar de sobreoferta de taxis, un cop acabi l’estat d’alarma i la proposta unitària de les associacions per un taxi digne.
Moltíssimes gràcies a tots els companys i companyes de la nostra organització que han participat tant en la distribució d’EPIS confeccionats a la xarxa d’ateneus, com en la de mascaretes solidàries confeccionades per voluntaris/es als seus domicilis. Sense oblidar als companys i companyes de BARNATAXI i EYTAXI, que han realitzat centenars de trasllats solidaris de professionals sanitaris de l’Hospital Moissès Broggi durant la pandèmia.
Ha estat un orgull per la nostra organització poder participar en aquestes tasques i un privilegi poder comptar amb la implicació i solidaritat de tants companys i companyes.
Vosaltres sou el gran patrimoni i força de l’STAC!

Escrit entregat a l’alcaldessa Ada Colau, juntament amb una còpia de la proposta de regulació de l’oferta de taxi, un cop acabi l’estat d’alarma, registrada a l’IMET el passat 24 d’abril:

Download (PDF, 176KB)