Un taxi atropella una nena de 14 anys. Es prega als taxistes que van veure aquest fet posar-se en contacte amb l'IMET

taxi_barcelonaBARCELONA. IMET.- El pare d’una nena de 14 anys, que va ser atropellada ahir per un taxi, al voltant de les 18:50 h, s’ha posat en contacte amb lSTAC i l’IMET per tal de trobar al taxista implicat en aquest fet.

L’atropellament es va produir en la cruïlla del carrer de Consell de Cent amb carrer de Viladomat, quan la nena va creuer el carrer amb un patinet, i el semàfor estava en verd. No obstant això, el taxista, segons afirma el pare de la nena, no va parar, i va fugir, deixant-la a terra. En aquests moments és a l’UCI.
A causa de l’atropellament, al taxi se li va trencar el parafang i el far dret. El vehicle implicat era, segons les primeres informacions rebudes, un Seat Alhambra o un monovolum.
Es prega al taxista causant, i/o  als taxistes que puguin haver presenciat ‘aquest fet’ es posin en contacte amb l’IMET (935 069 646)

3 thoughts on “Un taxi atropella una nena de 14 anys. Es prega als taxistes que van veure aquest fet posar-se en contacte amb l'IMET

  • 27 de gener de 2014 at 21:10
    Permalink

    Nos estamos volviendo locos o que? Esto es increíble.

  • 27 de gener de 2014 at 23:05
    Permalink

    mientras que por parte del IMET se siga continua y constantemente mejorando la calidad del taxi pero no la del taxista, ( muchos lo saben ni leer ni escribir ni catalán ni CASTELLANO!!!! ) seguirá sucediendo estas cosas y muchas más, un taxista tiene que saber dónde está la izquierda y la derecha en castellano en catalán y en inglés es decir que como mínimo se debe de pedir la ESO

Comments are closed.