Un canvi d'imatge per promocionar els taxis

VILANOVA I LA GELTRÚ

En les properes setmanes, els taxis de Vilanova i la Geltrú estrenaran una nova imatge que permetrà unificar l’estètica de la flota local i posar en relleu el nom de la ciutat. Actualment, els taxis són de color blanc amb una franja a la porta de color blau i l’escut de la ciutat, però la franja canvia de sentit i orientació en funció de cada vehicle. Així, l’objectiu és unificar els criteris i la imatge de la flota i, a requeriment dels mateixos taxistes, incloure el nom de Vilanova i la Geltrú, ja que es trobaven que fora de la ciutat no se’ls podia identificar.

El nou disseny del taxi i la creació de l’Associació del Taxi ara fa un any representen un revulsiu per al col·lectiu, que està acusant especialment la crisi econòmica.
El regidor de Mobilitat, Xavier Carbonell, ha reconegut que «no sempre s’han aplicat polítiques» cap a aquest mitjà de transport públic, però que ara s’han establert les bases per a la modernització i la promoció del taxi. Una altra de les millores que s’apliquen és la connexió telefònica interna entre tots els taxistes locals.

El Punt