Tossa de Mar autoritza els taxis de set places

TOSSA DE MAR. EL PUNT. JORDI GONZALO.- La nova ordenança especial de neteja, tancament de terrenys i solars, i pavimentació de les voreres de Tossa de Mar, que s’aprovarà aquesta tarda en sessió plenària, prohibeix abocar escombraries o altres sòlids en solars tant públics com privats. Els propietaris seran els responsables del seu manteniment. Si als solars no s’hi treballa, serà obligatori tenir-los tancats. També seran els propietaris els que estaran obligats a fer la pavimentació encara que no es tingui previst construir-hi. Els incompliments seran sancionats. El ple d’aquesta tarda també aprovarà una modificació de l’ordenança del taxi per permetre aquests vehicle de fins a set places i una nova ordenança general de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos.

Provoca danys a un taxi i al cotxe policial

La Policia Municipal de Girona va detenir el matí del 4 de març un jove de 28 anys i de nacionalitat francesa, que es diu Lucien Gregoire, com a presumpte autor d’un delicte de danys. Els fets van tenir lloc a la parada de taxis que hi ha situada a l’estació de Renfe. Els taxistes que hi estaven aparcats van veure com, de sobte, un home s’aproximava amb actitud estranya. L’home va començar a caminar amunt i avall mirant-se els vehicles diverses vegades. Alguns taxistes van començar a desconfiar i van optar per tancar amb pestell els cotxes.
Llavors, l’home es va dirigir a un dels taxis estacionats, aprofitant que el conductor es trobava fora del vehicle en aquell moment i va obrir una de les portes del cotxe. El jove va forçar la porta des de dins fins a vinclar-la i en va trencar el sistema de tancament. Davant els sorprenents fets, el taxista afectat i tres companys més van reduir l’autor dels danys i el van retenir mentre esperaven l’arribada de la policia. Pocs minuts més tard, va arribar una unitat policial que, després de parlar amb l’afectat i els testimonis, va identificar el presumpte autor dels fets i el van detenir. Durant el trasllat a les dependències de la policia, el detingut també va causar diversos danys a l’interior del vehicle policial que els transportava. Aquests fets també s’han denunciat al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *