Nissan ofereix condicions competitives a les 20 primeres compres del vehicle elèctric e-NV200 per a taxi

nissanNV200BARCELONA. IMET.- · Nissan ofereix dues opcions per a l’adquisició d’aquest model de vehicle elèctric: mitjançant un sistema de leasing o, a través, de la compra finançada.

El passat 29 de maig va tenir lloc a l’AMB una sessió informativa, organitzada per l’IMET, que es desenvolupà sota el títol “Tot a punt per al Taxi elèctric”. Va ser una oportunitat perquè els representants de les associacions del taxi, d’emissores i taxistes, d’empreses de taxi i taxistes individuals coneguin de primer mà les particularitats de la incorporació del vehicle elèctric en el sector del taxi de l’AMB, així com les avantatges, les subvencions i els tipus de sistemes de recàrrega que hi haurà a la seva disposició.

Continuant amb aquesta jornada, Nissan, com a mostra del seu compromís amb la promoció de les emissions zero i la mobilitat sostenible, ha dissenyat unes condicions competitives de compra del model e-NV200 per a únicament les 20 primeres unitats.
En aquest sentit, Nissan ofereix dues opcions per a l’adquisició d’aquest model de vehicle elèctric:
a) mitjançant un sistema de leasing, amb una quota de 476 euros
b) a través de la compra finançada, amb una imposició mensual de 549 euros.
(veure les condicions de les dues opcions en els documents adjunts).

Les persones interessades en aquesta oferta, poden trucar al senyor, Xavier Moraleda: 635 952 014, o posar-se en contacte mitjançant el correu electrònic següent: nissanempresas@nissan.es