Maria Teresa Carrillo, gerent del Insitut Metropolità del Taxi

D'esquerra a dreta: Ma. Teresa Carrillo, gerenta de l'IMET; Mercedes Vidal, presidenta de l'IMET i regidora de Mobilitat Ajuntament de Barcelona; Pilar Molina, directora de serveis.
D’esquerra a dreta: Ma. Teresa Carrillo, gerenta de l’IMET; Mercedes Vidal, presidenta de l’IMET i regidora de Mobilitat Ajuntament de Barcelona; Pilar Molina, directora de serveis.
* Per primera vegada aquest organisme estarà gestionat per tres dones
BARCELONA. IMETE.- El nou Consell d’Administració de l’Institut Metropolità del Taxi ha nomenat avui, 5 d’agost, al nou equip que dirigirà l’Institut Metropolità del Taxi (IMET) durant el Mandat 2015-2018.
La presidència d’aquest organisme estarà a càrrec de la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal Lago, i la vicepresidència l’ocuparà Antonio Poveda, Vicepresident de l’àrea de Mobilitat i Transport de l’AMB i alcalde de Sant Joan Despí.
En aquest mateix Consell ha estat nomenada Ma Teresa Carrillo com a gerenta d’aquest Organisme, i Pilar Molina, com a directora de serveis, les dues amb una experiència perllongada a l’àmbit del transport i la mobilitat en les institucions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
És la primera vegada que l’Administració que regula el servei del taxi de l’àrea metropolitana de Barcelona serà dirigit per tres dones.
La presidenta de l’IMET va ressaltar en la seva intervenció la seva satisfacció per estar davant d’un sector tan important per a les ciutats metropolitanes com és el taxi. També ha traslladat l’agraïment del Consell d’Administració al treball realitzat pel fins ara gerent de l’IMET, Eduard Ràmia.