L'STAC demana l'ampliació de la parada del Forum

STAC.- La parada del Forum, amb el canvi d’emplaçament, ha disminuït la seva capacitat. L’STAC considera que la parada pot ampliar-se sense que s’ocupi l’espai dels carrils de la rotonda de Plaça Llevant. La proposta es posar la capçalera just a l’alçada de la línia discontinua més propera a la rotonda. D’aquesta forma es guanyarien dues places més.

Alhora estem pendents de la petició ja feta de crear una àrea d’influència a aquesta zona, per tal que aquesta parada doni servei als tres hotels, AC, Princess i Zer, i a Telefònica.
Amb la creació d’aquesta àrea es reduïria i molt la mala praxis de les radio emissores comissionistes, que després comporten els cobraments abusius.

One thought on “L'STAC demana l'ampliació de la parada del Forum

  • 26 de setembre de 2013 at 20:57
    Permalink

    no entiendo que una zona estratégica de Barcelona de clientes potenciales rebaje el numero de plazas de taxi. Desde su nueva reorganización la han cogido la emisora citytaxi para dar servicio a los hoteles limítrofes y quedando el resto de taxista mirando. Lo que hay que buscar o cambiar es la ley que existe porque es una vergüenza de que la cantidad de paradas de taxi que hay en la zona del fórum una gran malloria funcionan irregularmente y no teniendo todos los taxistas las mismas posibilidades de encochar o hacer una buena carrera que estas emisoras.

Comments are closed.