La revetlla de Sant Joan, no es lliberalitza

L’ Institut Metropolità del Taxi (IMET) ha decidit, finalment, no lliberalitzar la revetlla de Sant Joan. Com hem informat anteriorment, l’ STAC ha estat realitzant diferents gestions amb l’ Institut Metropolità del Taxi (IMET) a fi que durant aquest any es mantingui el mateix calendari d’ horaris i lliberalitzacions que l’any passat. I per tant, igual que va passar l’any passat, ni la revetlla de Sant Joan, ni la Nit de Nadal, ni Cap d’Any es lliberalitzen. L’argument fundamental és que la situació de crisi que patia el sector és la mateixa que aquest any.
De moment, no hi ha lliberalització a la revetlla de Sant Joan segons ha determinat l’ IMET. El comunicat oficial és el següent: “L’ Institut Metropolità del Taxi comunica a tots els taxistes que s’ha anul·lat parcialment el decret de gerència 134/09, de 19 de novembre de 2009, que feia referència, entre d’altres, a la Nit de Sant Joan.
En conseqüència, s’anul·la l’ampliació horària per a la Nit de Sant Joan d’aquest any, com ja es va fer l’any 2009, i això significa que els taxistes que tinguin festa hauran de respectar el seu dia de descans.
Aquest fet no modifica l’aplicació del suplement de dia festiu aplicable en aquesta data”.