Informació dels mossos d'esquadra

BARCELONA.- Des de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi, ens han informat d’un incident que, durant el migdia d’ahir, va patir un taxista a l’altura del número 641 de l’Avinguda Diagonal.
Un taxista va informar als Mossos d’Esquadra, a través del 112, que havia recollit a un client, un senyor de raça negre que l’havia estafat.
Els fets van passar quan el senyor, molt ben vestit, va dir-li que era el mànager d’un famós exjugador del FC Barcelona i que havia d’anar a una farmàcia. El senyor va comentar-li que s’havia deixat la targeta de crèdit de la seva entitat bancària a casa i que havia de fer la compra, per la qual cosa el taxista va deixar-li 170 euros. El presumpte estafador n’hi havia demanat però, 200 euros. Van passar més de trenta minuts, després de dir-li que els hi tornava, i no va tornar al lloc dels fets.

One thought on “Informació dels mossos d'esquadra

  • 18 de març de 2013 at 22:31
    Permalink

    Diga-li que molt be xato pero que esa pirula es mas vieja que matusalen, eso si, se suele hacer con cantidades mas “asequibles”,20e , por ejemplo , con cualquier tipo de excusa parecida a la de la farmacia . Soltarle dinero ni a Dios y bajo ninguna circunstancia.

Comments are closed.